Stervens- en rouwbegeleiding Hindoestaanse Uitvaart

  De dood komt soms geheel onverwachts. Het is onvermijdelijk en moet aanvaard worden, verdriet en de pijn, er kan ook nog veel afgerond en gezegd worden.

  Deze fase is voor de stervende en voor de naasten vaak een onzekere periode met veel verdriet, boosheid en andere emoties. Er verandert veel en er zijn veel nieuwe vragen. Hoe ga je om met die lange en korte vragen waar je nieuwe antwoorden zoekt?

  Hoe fijn zou het zijn als je in deze periode ondersteuning zou vinden bij mensen die aanvoelen wat jij doormaakt. Mensen die samen met jou in alle rust kijken naar wat nu voor jou belangrijk is. Mensen die hun eigen sterfelijkheid onder ogen hebben durven zien en vanuit die menselijkheid naast je staan om je zware last te verlichten. Samen kijken naar dingen die moeilijk voor je zijn, zoals angst voor wat komen gaat, verdriet om gemiste kansen in het leven, bezorgdheid om de nabestaanden,  alle soorten vragen van het leven nemen we door.

  Het kan dan heel welkom zijn om daarbij hulp te krijgen. U kunt daarvoor bij ons terecht: wij zijn iemand die vertrouwd zijn met die vragen,  met hart en ziel luisteren wij, geven moed en rust en professionaliteit. Wij zijn er, daar waar nodig is en altijd met aandacht. Wij zijn  er voor de stervende, het gezin, de familie en de naasten en later de nabestaanden.

  U kunt bij ons terecht voor begeleiding bij het sterven, van uzelf of een familielid.

                

   

       Stervens en rouwbegeleiding Hindoestaanse Uitvaart

   

Hindoestaanse Uitvaart 24 uur bereikbaar