Ondersteuning & Geruststelling,

Daar Staan wij Voor!

Hindoe Uitvaart

Waarom hebben de meeste uitvaartbedrijven geen uitvaartpakketten tarieven op hun website?

 

Tegenwoordig kan Iedereen zich een uitvaartondernemer noemen. Daardoor zijn er grote verschillen tussen uitvaartondernemers. Die verschillen zijn er zowel in de geleverde kwaliteit als in de kosten. Het komt helaas nog vaak voor dat nabestaanden de uitvaart van hun dierbare moeten regelen met een uitvaartondernemer die onbekwaam is en gebruik maakt van de emotionele en kwetsbare situatie van de familieleden.

Uitvaartbedrijven die radioreclame geven, of uitvaartverzorgers die soms zelfs radio-omroepers zijn, zijn helaas geen garantie voor kwaliteit, maar wel een hogere prijs.

De reden waarom de uitvaartondernemers dat niet doen is dat zij eerst de waarde van de uitvaartverzekering willen weten en hoeveel geld u beschikbaar heeft en maken dan een duurdere offerte, dus let goed op!

Let wel op: dat de tarieven en pakketten duidelijk vermeld staan op de uitvaartondernemers website!

Tips waar op te letten:
Op de uitvaartondernemers website moet duidelijk de tarieven van de pakketten worden vermeld.
Wij raden u aan om goed naar de tarieven te kijken wat inclusief en exclusief is. Dus let goed op!

  • 1. De reden waarom de uitvaartondernemers dat niet doen is dat zij eerst de waarde van de uitvaartverzekering willen weten en hoeveel geld u beschikbaar heeft en maken dan een duurdere offerte.
  • 2. Ook gebeurt er dat er uitvaarttarieven op de website staan vermeld dat de pakketten niet inclusief zijn en als je contact opneemt dan krijg je een andere prijs en probeert de uitvaartverzorger je te misleiden met andere diensten erbij.
  • 3. U wordt snel verleidt om meteen bij het eerste gesprek een begroting te ondertekenen, of wordt er gezegd, dat de uitvaartcentra vol zijn en er geen plaats is, waardoor de kosten omhooggaan en de nabestaanden zelf ook meer reistijd zullen hebben.
  • 4. Ruim 40% van de uitvaartondernemingen heeft geen prijzen op zijn website staan. Lees consumentenbond

Lees ook blog uitvaartondernemer in uitvaart!

 

Heeft u ook iets in de uitvaart meegemaakt? Mail het ons!

0 Comments

 

 

Hindoestaanse uitvaart heeft vele families in moeilijke tijden geholpen, de verzorging, rituelen. U bespaart bij ons tot maar liefst 2.000,- op een uitvaart dan bij grotere uitvaart bedrijven.
Hindoe Uitvaart ook in Amsterdam en omstreken